Een droom die uitgekomen is!

Welkom tijdens en in mijn open huis van 5 tot en met 8 september
Mijn droom is uitgekomen. Ik heb een eigen pipowagen om vanuit te coachen!
De pipowagen in aanbouw


Mensen die mij volgen op Instagram en/of Facebook hebben het rond half mei al kunnen zien, ik plaatste toen twee foto’s van de pipowagen die in aanbouw was!

Op zaterdag 4 juni werd de casco gebouwde pipowagen afgeleverd bij de Ulebelt, wat was dát spannend!
Er volgden weken van hard werken, met name door mijn man Peter, om de pipowagen af te bouwen naar het beeld dat we beiden voor ogen hadden.

Peter aan het schilderen

Hij bracht een extra laag isolatie aan, timmerde de binnenwanden af, plakte en schilderde de wandbekleding en gaf de buitenkant een mooie Scandinavische look met ‘Vestlandrot’-verf.

Precies als ik ooit tijdens mijn opleiding tot creatief coach voor ogen had: een rode pipowagen in hetgroen!

Nu, na twee en een halve maand van afbouwen en inrichten, is de pipowagen klaar om bezoek te ontvangen.
Van maandag 5 tot en met donderdag 8 september houd ik een ‘open huis-weekje’ waarin je van harte welkom bent om een kijkje te komen nemen in mijn nieuwe en bijzondere praktijkruimte!

Klaar om jullie te ontvangen!

Omdat het natuurlijk niet heel groot is en ik het graag overzichtelijk wil houden, vraag ik wel van je om een afspraak te maken. Dan weet je zeker dat ik er ben én dat ik tijd voor je heb.

Van vrijdag 9 tot en met zondag 25 september gaan wij even uitrusten van alle bouw- en verhuisactiviteiten en daarna start ik dan echt met coachen vanuit de pipowagen.

Zie ik jou in de ‘open huis-week’? Gezellig!

Deel op jouw sociale media

Meer informatie van 't Uiltje

Praktijk Heidi Hammers

Door groei is er ook ontwikkeling. En ik merk dat ’t Uiltje Kindercoaching niet meer helemaal bij mij past. Daarom start ik nu met Prakijk Heidi Hammers. Lees hier over mijn nieuwe reis.

Lees verder >>

Huiswerkbegeleiding

Kan jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van huiswerk? Of heeft hij of zij moeite om zichzelf te motiveren om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk? Dat begrijp ik als geen ander, ik was ook geen studiebol!

Lees verder >>

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte van alle nieuws van 't Uiltje Kindercoaching.