Hartritme

Date

Deze workshop is bedoeld voor... en tijdens deze workshop gaan we aan de slag bladie bla. Tijdsduur: 2 uur Maximaal aantal personen: 4 Prijs: 60 euro per persoon
  • ❤️ Hartritme laat zien wat er gezien wil worden, het laat voelen wat er gevoeld mag worden en het helpt taal te geven aan deze gevoelens.

❤️ Hartritme gaat over jou; over jouw eigen wens en jouw mogelijkheden. Over jouw leven, op jouw manier, volgens jouw ritme. In verbinding met je gevoel en met jezelf, jouw essentie. Zodat jij in verbinding kunt ‘zijn’.”

 Over Hartritme:

❤️  Het veld van Hartritme bestaat uit 8 onderdelen die tijdens het coachen aanwezig zijn;

❤️  De hartwoordenkaarten geven je taal, om te kunnen verwoorden wat je voelt, je een richtingen te geven of een nieuw inzicht;

❤️  De rozenkwarts helpt o.a. bij het kunnen verbinden, maar ook bij het bij jezelf kunnen blijven, vanuit liefde voor jezelf.”

(Bovenstaande tekst heb ik overgenomen van de site van Chantal Philips, zij heeft Hartritme ontwikkeld tijdens haar Masteropleiding van de Magie voor Kindercoaching.)

Tijdens deze workshop gaan we in twee uur samen kijken wat jouw Hartritme je wil vertellen, dat kan aan de hand van een door jou ingebrachte hulpvraag maar ook zonder. 

Nog meer workshops

Logo Praktijk Heidi Hammers

Praktijk Heidi Hammers

Door groei is er ook ontwikkeling. En ik merk dat ’t Uiltje Kindercoaching niet meer helemaal bij mij past. Daarom start ik nu met Prakijk Heidi Hammers. Lees hier over mijn nieuwe reis.

't Uiltje Kindercoaching, coaching, huiswerkbegeleiding en advies

Huiswerkbegeleiding

Kan jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van huiswerk? Of heeft hij of zij moeite om zichzelf te motiveren om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk? Dat begrijp ik als geen ander, ik was ook geen studiebol!

hoe kun je je aanmelden ezn