Help Heidi aan een geitje…

Sinds 8 januari 2021 ben ik de pleegmoeder van Geitje Bonny. Wat is dat toch leuK!

Dat was mijn oproep in juni 2020. Want toen zag ik namelijk Sarah, oftewel ik werd 50!
Omdat ik het heel erg lastig vond om een lijstje met cadeautjes te verzinnen die ik wel wilde hebben, bedacht ik iets totaal anders. Via Facebook begon ik een inzamelactie waarbij mensen geld, konden geven waarmee ik een wit geitje op de Ulebelt kon adopteren. Op de Ulebelt waren net nieuwe jonge geitjes gekomen en dat vond ik een mooie aanleiding om het adoptieproject weer nieuw leven in te blazen.

Zo gebeurde het dat ik op 8 januari dan eindelijk het adoptiefcertificaat van geitje Bonny kreeg uitgereikt! Bonny is natuurlijk ‘omgedoopt’ tot Sneeuwvlokje en staat met mij op de foto op de site en social media!

Deel op jouw sociale media

Meer informatie van 't Uiltje

Huiswerkbegeleiding

Kan jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van huiswerk? Of heeft hij of zij moeite om zichzelf te motiveren om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk? Dat begrijp ik als geen ander, ik was ook geen studiebol!

Lees verder >>

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte van alle nieuws van 't Uiltje Kindercoaching.