Help Heidi aan een geitje…

Sinds 8 januari 2021 ben ik de pleegmoeder van Geitje Bonny. Wat is dat toch leuK!

Dat was mijn oproep in juni 2020. Want toen zag ik namelijk Sarah, oftewel ik werd 50!
Omdat ik het heel erg lastig vond om een lijstje met cadeautjes te verzinnen die ik wel wilde hebben, bedacht ik iets totaal anders. Via Facebook begon ik een inzamelactie waarbij mensen geld, konden geven waarmee ik een wit geitje op de Ulebelt kon adopteren. Op de Ulebelt waren net nieuwe jonge geitjes gekomen en dat vond ik een mooie aanleiding om het adoptieproject weer nieuw leven in te blazen.

Zo gebeurde het dat ik op 8 januari dan eindelijk het adoptiefcertificaat van geitje Bonny kreeg uitgereikt! Bonny is natuurlijk ‘omgedoopt’ tot Sneeuwvlokje en staat met mij op de foto op de site en social media!

Deel op jouw sociale media

Share on facebook
Share on email

Meer informatie van 't Uiltje

Maatregelen i.v.m. Corona

Gelukkig mag ik in deze moeilijke tijd toch mijn coaching aanbieden. Maar natuurlijk moet ik ook de Corona-maatregelen in acht nemen.

Lees verder >>

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte van alle nieuws van 't Uiltje Kindercoaching.