Kompasvinder

Date

Door KompasVinder te spelen ga je op zoek naar jouw compas. Tijdsduur: 2 uur Aantal personen: 2-4 personen Prijs: 60 euro per persoon

Door KompasVinder te spelen ga je op zoek naar ‘jouw kompas’. Deze zal bestaan uit een verzameling van vizierkaarten en/ of koerskaarten, afhankelijk van welke speelwijze je kiest. De kaarten die je kiest vormen uiteindelijk ‘jouw kompas’. Je kunt zonder speelvraag beginnen en gewoon kijken welke kaarten je op dat moment aanspreken. Maar je kunt ook met een gerichte speelvraag starten. Je kiest dan steeds de vizier- en koerskaarten die hierop aansluiten, je antwoorden geven of voor jou de richting aan geven.

Nog meer workshops

't Uiltje Kindercoaching, coaching, huiswerkbegeleiding en advies

Huiswerkbegeleiding

Kan jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van huiswerk? Of heeft hij of zij moeite om zichzelf te motiveren om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk? Dat begrijp ik als geen ander, ik was ook geen studiebol!

Praktijkruimte voor 't Uiltje Kinderoaching

Nieuwe mogelijkheden, tarieven en nest

Leven en werken met de seizoenen, op naar de lente! Dit leidt tot vernieuwingen in de praktijk: anders genoemde sessies, tarieven en een ander nest!

hoe kun je je aanmelden ezn