Nieuwe mogelijkheden, tarieven en nest

Praktijkruimte voor 't Uiltje Kinderoaching
Leven en werken met de seizoenen, op naar de lente! Dit leidt tot vernieuwingen in de praktijk: anders genoemde sessies, tarieven en een ander nest!

In september 2021 ben ik gestart met het inspiratiejaar van de opleiding tot natuurcoach bij Natascha Bruti, ‘Thee met koekjes coaching’. Ik ontdek hier steeds meer wat mijn natuurlijke manier van coachen is en hoe ik de natuur kan inzetten tijdens de sessies. Wat een heerlijkheid!

Omdat ik nu steeds meer met de seizoenen ga leven en werken, verheug ik mij op het ‘nieuwe natuurjaar’ dat start in maart: het voorjaar, de lente. Het seizoen waarin we weer teruggaan naar het licht en nieuw leven, bij mens, dier en plant.

Ter voorbereiding op dit nieuwe jaar heb ik lang nagedacht over welke kant ik op wilde met de praktijk: het creatieve coachen voor volwassenen aan gaan bieden, losse workshops gaan organiseren of doorgaan op de manier zoals ik al deed.
Eerlijk is eerlijk: zoals ik werkte vond (en vind) ik heel erg fijn, dat past steeds beter bij mij, gaat me makkelijk af en ik durf best te zeggen dat ik daar goed in ben.

Maarrrrr… ik heb ook heel sterk rekening te houden met mijn beperkte belastbaarheid. Zoals mijn revalidatiearts vaak zegt: Ik kan heel veel, maar niet zoveel aan. Daar heb ik heel sterk rekening mee te houden!

Ik kies er daarom nu voor om, praktisch gezien, door te gaan zoals ik dat al deed: ik blijf coach voor kinderen vanaf 5 jaar én hun ouders. Of, zoals dat bij uilen heet: coach voor takkelingen vanaf 5 jaar én hun ouders! Nieuw is vooral dat er een mogelijkheden zijn om als gezin of als ouder gecoacht te worden. Meer weten? Lees even verder op de pagina ‘Mijn manier van werken’.

De website is voor een deel aangepast hierop, de basis is hetzelfde gebleven.

Het roze, purperrode en groene traject zijn verdwenen, hiervoor in de plaats zijn uilenuurtjes gekomen. Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje op de pagina ‘Tarieven’.

Wat wel een behoorlijk grote verandering is, is dat ik geen praktijkruimte meer heb in het hoofdgebouw van de Ulebelt. De ruimte waar ik zat, de tuinkamer, is extern verhuurd. Totdat ik een eigen, geschikte ruimte heb gevonden mag ik gebruik maken van de ruimte van de zorgboerderij. Dit is het Uilenest (hoe toepasselijk!) of de Kikkerkeet. Beiden fijne ruimtes waarin ik me erg thuis voel.

Op naar een nieuw avontuur!

Deel op jouw sociale media

Meer informatie van 't Uiltje

Praktijk Heidi Hammers

Door groei is er ook ontwikkeling. En ik merk dat ’t Uiltje Kindercoaching niet meer helemaal bij mij past. Daarom start ik nu met Prakijk Heidi Hammers. Lees hier over mijn nieuwe reis.

Lees verder >>

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte van alle nieuws van 't Uiltje Kindercoaching.