Praktijk Heidi Hammers

Logo Praktijk Heidi Hammers
Door groei is er ook ontwikkeling. En ik merk dat 't Uiltje Kindercoaching niet meer helemaal bij mij past. Daarom start ik nu met Prakijk Heidi Hammers. Lees hier over mijn nieuwe reis.

Na het behalen van mijn diploma van de schriftelijke cursus kindercoach, startte ik in 2019 onder de naam ‘Kom Binnen Coaching’. Die naam kwam wat vreemd over op het moment dat ik aan het coachen was, dan hingen er twee bordjes op de deur: ‘Kom Binnen Coaching’ en daaronder ‘Niet Storen’. Voel je ’m?

Toen ik daar attent op werd gemaakt koos ik als praktijknaam ‘Praktijk Heidi Hammers’. Maar na een tijdje sloeg de onzekerheid toe: wie was ik eigenlijk en wat had ik nou te brengen? Mezelf zichtbaar maken? Ik moest er niet aan denken! In 2020 koos ik als mijn doelgroep de hooggevoelige kinderen, zij hadden in Deventer nog geen eigen coach. Daar hoorde een voor kinderen aansprekende naam bij en zo ontstond ’t Uiltje Kindercoaching.

In 2022 volgde ik de opleiding tot professioneel kindercoach bij de Magie van Kindercoaching en leerde ik mezelf steeds beter kennen en voelen wat wel en niet bij mij past. In de loop van het jaar kwam de omslag en bleek de naam ’t Uiltje Kindercoaching niet meer bij mij te passen. Die naam staat niet meer voor wat ik doe en vooral wat ik wil gaan doen.

Na de eerste lesdag tot ouder-/ opvoedercoach voelt het goed om mijn oude/nieuwe naam wereldkundig te maken, ik ga terug naar/door onder mijn eigen naam: Praktijk Heidi Hammers. Vanuit de boom zag ik het pad dat ik mag gaan zich al vormen, maar dat is nog niet helder genoeg om al naar buiten te brengen. Praktijk Heidi Hammers mag nog meer gaan voelen als thuiskomen bij mezelf en die reis ga ik vanaf nu hier delen. Reis je met me mee? Je kunt mij volgen op mijn sociale media. De website www.heidihammers.nl zal in de loop van het jaar gevuld worden!

Volg mij hier:

Deel op jouw sociale media

Meer informatie van 't Uiltje

Huiswerkbegeleiding

Kan jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van huiswerk? Of heeft hij of zij moeite om zichzelf te motiveren om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk? Dat begrijp ik als geen ander, ik was ook geen studiebol!

Lees verder >>

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte van alle nieuws van 't Uiltje Kindercoaching.