Workshop ‘Hooggevoelige Kinderen’

Certificaat Hooggevoelige Kinderen
Ik heb een leuke Workshop gevolgd bij Hooggevoelig heel Gewoon. Hierdoor kan ik nog beter jou helpen.

Vandaag heb ik een hele leuke leuke workshop gevolgd!
Door Hooggevoelig heel Gewoon werd de themamodule “Hooggevoelige Kinderen” georganiseerd. Deze werd online gegeven door Lea Hendriks, deskundige hooggevoeligheid en kindercoach.

Tijdens deze themamodule heb ik veel informatie gekregen, beweegoefeningen gedaan én twee werkvormen over emoties geleerd: ‘Otto de Octopus’ en het ‘Buitengewoon Mezelfspel’. Wil je er meer over horen, maak dan een afspraak bij mij in de praktijk!

Deel op jouw sociale media

Meer informatie van 't Uiltje

Huiswerkbegeleiding

Kan jouw zoon of dochter een extra steuntje in de rug gebruiken bij het maken van huiswerk? Of heeft hij of zij moeite om zichzelf te motiveren om thuis aan de slag te gaan met schoolwerk? Dat begrijp ik als geen ander, ik was ook geen studiebol!

Lees verder >>

Schrijf je in voor mijn Nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte van alle nieuws van 't Uiltje Kindercoaching.